مشاوره ثبت شرکت

شرکت چیست؟

همانطور که می دانیم از اجتماع دو یا تعداد بیشتری موسس و سهامدار که برای رسیدن به هدفی مشخص با یکدیگر همکاری می کنند،
شرکت تشکیل می شود.

شرکت هایی که هدف آن ها از تاسیس تجارت نمی باشد شرکت های حقوقی یا مدنی بهشون گفته میشود.
امکان دارد روابط موجود میان موسسین تجاری یا غیر تجاری باشد.
شرکت برای داشتن هویت و رسمیت بخشیدن باید ثبت شود.

راه‌اندازی یک کسب‌ و کار و تجارت جدید، با این که کار ان و راحتی می باشد و
در هر لحظه‌ای که تصمیمش را بگیرید،
می‌توانید کار تجاری خود را آغاز نمایید اما باید گفت که قبل از ثبت شرکت شما هیچ شرکتی ندارید چرا که با توجه به قوانین شرکت ها تا هنگامی که شرکت به صورت قانونی ثبت نشود،
از نظر قانونی شرکتی وجود ندارد.

برای اینکه بقادر باشید در مناقصات و مزایده های دولتی و هم چنین شرکت های بزرگ خصوصی شرکت نمایید حداقل باید یک شرکت ثبت شده داشته باشید.
ثبت شرکت به کار شما چارچوب بخشیده و کلیه فعالیت های شرکت را قانونی می سازد.

حال ما برای کسانی که اطلاعات کافی برای ثبت کردن شرکت ندارند میتوانند با مشاوران ما در تماس باشند.

وظیفه مشاوره ثبت شرکت

وظیفه مشاوره ثبت شرکت شامل ارائه راهنمایی‌ها و خدمات مختلف به افراد و کسب‌وکارها برای تأسیس و ثبت قانونی شرکت‌ها است. مشاوران ثبت شرکت با داشتن دانش و تجربه کافی در زمینه قوانین و مقررات مربوط به ثبت شرکت، می‌توانند به متقاضیان کمک کنند تا فرآیند ثبت شرکت را به درستی و با کمترین مشکلات انجام دهند. در زیر به وظایف اصلی مشاوران ثبت شرکت اشاره می‌کنیم:

1. ارائه اطلاعات و مشاوره اولیه

  • مشاوران ثبت شرکت وظیفه دارند که به متقاضیان اطلاعات لازم درباره انواع شرکت‌ها (مثل شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی و غیره) و مزایا و معایب هر یک را ارائه دهند تا متقاضیان بتوانند بهترین تصمیم را برای نوع شرکت بگیرند.

2. انتخاب نام شرکت

  • یکی از وظایف مشاوران، کمک به متقاضیان در انتخاب نام مناسب برای شرکت است. نام شرکت باید با قوانین و مقررات مربوطه هماهنگ باشد و نباید تکراری یا مغایر با اصول اخلاقی و عمومی باشد.

3. تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز

  • مشاوران ثبت شرکت به متقاضیان در تهیه و تنظیم مدارک لازم برای ثبت شرکت کمک می‌کنند. این مدارک شامل اساسنامه، اظهارنامه، صورت‌جلسات مؤسسین و غیره می‌شود.

4. ثبت شرکت در مراجع قانونی

  • مشاوران ثبت شرکت وظیفه دارند که مدارک و اطلاعات لازم را به مراجع قانونی مربوطه (مانند اداره ثبت شرکت‌ها) ارائه دهند و فرآیند ثبت شرکت را تا دریافت گواهی ثبت شرکت پیگیری کنند.

5. اخذ مجوزهای لازم

  • در برخی موارد، شرکت‌ها نیاز به مجوزهای خاصی برای فعالیت دارند. مشاوران ثبت شرکت می‌توانند به متقاضیان در اخذ این مجوزها کمک کنند.

6. ارائه راهنمایی‌های مالیاتی و حسابداری

  • مشاوران ثبت شرکت می‌توانند راهنمایی‌های لازم درباره تعهدات مالیاتی و حسابداری شرکت‌ها را به متقاضیان ارائه دهند تا بتوانند از ابتدا سیستم‌های مالی و حسابداری مناسب را راه‌اندازی کنند.

7. راهنمایی در تغییرات شرکت

  • پس از ثبت شرکت، ممکن است نیاز به انجام تغییراتی در شرکت (مثل تغییر نام، تغییر آدرس، افزایش سرمایه و غیره) باشد. مشاوران ثبت شرکت می‌توانند در انجام این تغییرات نیز کمک کنند.

8. ارائه خدمات حقوقی

  • مشاوران ثبت شرکت ممکن است خدمات حقوقی مرتبط با مسائل شرکت‌ها را نیز ارائه دهند، مانند تهیه و تنظیم قراردادها، حل و فصل اختلافات و مشاوره در زمینه مسائل حقوقی روزمره شرکت.

نتیجه‌گیری

وظیفه مشاوره ثبت شرکت شامل مجموعه‌ای از خدمات و راهنمایی‌ها است که به متقاضیان کمک می‌کند تا فرآیند ثبت شرکت و آغاز فعالیت‌های تجاری خود را به درستی و با موفقیت انجام دهند. با استفاده از دانش و تجربه مشاوران ثبت شرکت، متقاضیان می‌توانند از موانع قانونی و اداری عبور کرده و شرکت خود را به صورت قانونی و رسمی ثبت کنند.

مواردی که در مورد آن ها مشاور ثبت شرکت ارائه می دهد

  • ارائه مشاوره انتخاب نام شرکت
  • ارائه مشاوره ثبت تغییرات شرکت
  • ارائه مشاوره ثبت شرکت تولیدی
  • ارائه مشاوره هزینه ثبت شرکت ها
  • ارائه مشاوره ثبت شرکت بازرگانی
  • ارائه مشاوره در خصوص امور مالیاتی
  • ارائه مشاوره در مورد انحلال شرکت
  • ارائه مشاوره ثبت شرکت سهامی خاص
  • ارائه مشاوره ثبت برند و علامت تجاری
  • ارائه مشاوره ثبت موسسات غیرتجاری
  • ارائه مشاوره ثبت شرکت مسئولیت محدود

مشاوره ثبت تغییرات شرکت

بعد از ثبت شرکت نباید به این فکر کنید که دیگر کار شرکت تمام شده است و نیازی به امور ثبتی نخواهید داشت.
امکان دارد شرایطی پیش آید که نیاز به اعمال برخی از تغییرات در شرکت داشته باشید ثبت تغییرات شرکت مانند:
تغییر نام شرکت٬ تغییر موضوع فعالیت شرکت٬ تغییر آدرس شرکت
(که از متداول ترین نوع تغییرات در شرکت ها می باشد)٬
افزایش سرمایه شرکت یا تبدیل نوع شرکت٬ ورود و خروج شرکاء٬ ثبت شعبه شرکت٬ انحلال شرکت٬ کاهش سرمایه شرکت و …

لذا جهت انجام چنین اموری یا باید تخصص کافی در زمینه ثبت شرکت داشته باشید و یا اینکه از یک موسسه ثبت شرکت خوب کمک بخواهید٬ ثبت شرکت تی سفیر به عنوان یکی از بهترین موسسات ثبتی در تهران شناخته شده می باشد و افراد با تجربه ای را گرد هم جمع کرده تا بتواند کمکی باشد برای موسسات و شرکت های تجاری در امر انجام امور ثبتی.

مشاوره ثبت شرکت بازرگانی

یکی دیگر از شرکت های قابل ثبت در ایران شرکت بازرگانی می باشد که محبوبیت زیادی در بین متقاضیان دارد.
این نوع شرکت ها اکثراً به منظور انجام امور تجاری صادرات و واردات ثبت می گردند.
امروزه با توجه به اینکه قیمت ارز هر روز بالاتر می رود درخواست ثبت شرکت بازرگانی نیز بیشتر شده می باشد.
البته باید آگاه باشید که دو نوع شرکت بازرگانی وجود دارد:

  • شرکت بازرگانی سهامی خاص.
  • شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود

لذا برای ثبت شرکت بازرگانی باید یکی از دو نوع را انتخاب کنید مثل ثبت شرکت با مسئولیت محدود برای ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود حداقل به دو نفر نیاز است و برای این نوع شرکت نیازی به انتخاب بازرس نمی باشد مگر اینکه تعداد شرکاء بالای 12 نفر باشد البته که ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود با تعداد 12 شرکا بسیار کم می باشد.

مشاوره ثبت شرکت دانش بنیان

در خصوص ثبت شرکت دانش بنیان باید توضیح دهیم که همان نوع شرکت ها و موسسات خصوصی یا تعاونی می باشند که در جهت توسعه اقتصاد دانش محور؛ تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه های فناوری برتر  تشکیل می شوند.
روند ثبت شرکت دانش بنیان همانند سایر شرکت ها است و تنها بعد از ثبت باید در خواستی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت دانش بنیان شدن بفرستید که بعد از تایید کارشناسان مربوطه و دارا بودن شرایط لازم و کافی مورد حمایت دانش بنیان قرار می گیرید.
برای تاسیس شرکت دانش بنیان باید دارای اختراع باشید که در مراکز رشد یا بنیاد نخبگان به ثبت رسیده باشد از طرفی باید در بین اعضاء هیئت مدیره یک فرد حداقل مدرک کارشناسی ارشد داشته باشد .

از مزیت های شرکت های دانش بنیان می توان به این اشاره کرد که به مدت ۱۵ سال از امتیازات خاص دولت مورد استفاده قرار داده شود مانند معافیت از پرداخت مالیات٬ سود بازرگانی٬ عوارض مالیاتی گمرکی.

مشاوره ثبت شرکت سهامی خاص

بعد از ثبت شرکت بامسئولیت محدود می توان گفت که ثبت شرکت سهامی خاص در جایگاه دوم میزان درخواست ثبت شرکت قرار دارد.
برای تاسیس شرکت سهامی خاص نیاز به 5 نفر می باشد که ۳ نفر سهامدار و 2 نفر بازرس که یکی از تفاوت های این شرکت با سایر شرکت ها انتخاب بازرس اصلی و علی البدل می باشد و سرمایه اولیه آن توسط موسسین تامین می گردد که البته نباید کمتر از یک میلیون ریال باشد.
در نتیجه جهت مشاوره ثبت شرکت سهامی خاص با ما تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
برای مشاوره رایگان کلیک کنید