اخذ کارت بازرگانی فوری ثبت نام و استعلام آن

اخذ کارت بازرگانی فوری ثبت نام و استعلام آن: هر شخص حقیقی و یا حقوقی اگر بخواهد اجازه فعالیت در زمینه صادرات و واردات را داشته باشد، باید مجوزی داشته باشد که به او اجازه این کار را می دهد. کارت بازرگانی همان مجوز است. سال های قبل برای اخذ کارت بازرگانی باید به اتاق بازرگانی مراجعه می کردید و مراحل آن را طی می کردید. اما با را اندازی سامانه جامع تجارت تمامی امور به صورت آنلاین انجام می شود.

اخذ کارت بازرگانی فوری ثبت نام و استعلام آن

چنانچه قصد دریافت کارت بازرگانی دارید باید اطلاعات و مشخصات هویتی خود و یا شرکتتان را در سامانه تجارت به ثبت برسانید. زمانی که هزینه های مرتبط را پرداخت کردید و تاییدیه های ضروری که نیاز است را توانستید از وزارت صنعت و معدن و تجارت دریافت کنید، وارد مرحله بعد می شوید. اکنون می توانید با مراجعه به اتاق بازرگانی کارت بازرگانی خود را دریافت کنید. با این کارت شما رسما به صورت قانونی می توانید فعالیت های بازرگانی انجام دهید و از تسهیلات و مزایای آن نیز استفاده کنید.

مراحل اخذ کارت بازرگانی فوری ثبت نام و استعلام آن

اخذ کارت بازرگانی فوری به صورت چند مرحله ای قابل انجام است. این مراحل شامل ثبت نام، ثبت مدارک و بررسی و تایید نهایی می باشد. برای سریع تر انجام شدن امور و موفقیت در این مسیر، باید به همه مراحل و جزیئات توجه ویژه ای داشت. موسسه ثبتی تکسفیر با به کار گیری کارشناسان با تجربه این روند را برای شما ساده تر می کنند.

مرحله اول: ثبت نام و تشکیل پرونده

گام اول این است که درخواست دهنده کارت بازرگانی باید در سامانه اتاق بازرگانی ثبت نام کند و اطلاعات خود را ثبت نماید. د راین مرحله پرونده شما تشکیل می شود. این مرحله در واقع وارد کردن اطلاعات دقیق و جمع‌ آوری مدارک مورد نیاز است.

مرحله دوم: ارائه مدارک به اتاق بازرگانی

پس از تشکیل و تکمیل پرونده، درخواست ننده کارت بازرگانی بایستی مدارک لازم را به اتاق بازرگانی ارسال نماید. این مدارک شامل شناسنامه، مدارک تحصیلی و گواهی‌ های مرتبط است.

مرحله سوم: بررسی مدارک و تأیید نهایی

مدارکی که بارگذاری شده است توسط کارشناسان مربوطه با دقت بررسی و اعتبار سنجی می شود. اگر مدارک دارای نقص و یا ایرادی نباشند کارشناس تایید می کند. این بررسی برای این است که اطمینان از صحت و کامل بودن مدارک حاصل شود.

مرحله چهارم: صدور کارت بازرگانی

زمانی که تایید نهایی انجام شد، صدور کارت شما انجام می شود و می توانید از ان برای کارهای اقتصادی و بازرگانی خود استفاده کنید. صدور این کارت نشان‌ دهنده صلاحیت متقاضی برای انجام فعالیت‌ های تجاری می باشد.

مراحل اخذ کارت بازرگانی تکسفیر
مراحل اخذ کارت بازرگانی تکسفیر

کارت بازرگانی چیست؟

این کارت در اصل یک مجوز است که به فرد دارنده آن این اجازه را می دهد که در زمینه صادرات و واردات امکان فعالیت و کار داشته باشد. صدور این کار به عهده نهادهای گمرکی و تجاری است. طبق قانون صادرات و واردات مصوب 2 تیر 1372، کارت بازرگانی مجوزی است دارای اعتبار قانونی برای فعالیت‌ های تجاری بین‌المللی.

شاید برای شما سوال باشد کارت بازرگانی چقدر اعتبار دارد؟ اعتبار این کارت به طور معمول یک ساله است. برای تمدید آن باید مدارک درخواستی را ارائه کنید و مجدد تمدید نمایید. با اینترنتی شدن امور، امروزه گرفتن کارت بازرگانی برای کسانی که در حوزه اقتصادی فعالیت می کنند ساده تر شده است. می توانند به صورت فوری در کمترین زمان با ارائه مدارک خود نسبت به ثبت نام و اخذ کارت بازرگانی اقدام کنند.

کارت بازرگانی حقوقی و یا شرکتی دارای مزایا و امکانات بیشتری نسبت به کارت های بازرگانی حقیقی و یا شخصی است. بنابراین برای توسعه کسب و کار خود نیاز به ثبت شرکت دارید، می توانید با مشاوران ثبتی تکسفیر تماس بگیرید تا شما را در این زمینه یاری کنند.

انواع کارت بازرگانی

در کل کارت های بازرگانی دارای دو دسته بندی کلی هستند. کارت بازرگانی حقیقی یا شخصی که برای اشخاص حقیقی صادر می شود. و کارت بازرگانی شرکتی که برای اشخاص حقوقی و شرکت ها صادر می شود.  این کارت‌ ها بر اساس نیازها و نوع فعالیت به شکل‌ های مختلف صادر می‌ شوند. انواع کارت‌ های بازرگانی شامل موارد زیر است:

کارت بازرگانی موردی:

در صورتی که کسی بخواهد فقط یه بار از گمرک بار یا کالایی را ترخیص کند بهتر است کارت بازرگانی موردی تهیه کند. باید توجه داشته باشید که بعد از ترخیص کالا کارت شما دیگر فاقد اعتبار خواهد بود.

کارت بازرگانی تولیدی و صنعتی:

کارت بازرگانی تولیدی و صنعتی مخصوص افرادی است که در زمینه‌ های تولیدی و صنعتی فعالیت می‌ کنند. با گرفتن این نوع کارت بازرگانی، می توانید از مزایایی که برای کارت های تولیدی مهیا شده است بهره مند شوید.

کارت بازرگانی خدماتی

اگر می خواهید در زمینه خدماتی سرمایه گذاری کنید و در سطح بین المللی فعالیت کنید، کارت بازرگانی خدماتی مناسب شماست.

هر کدام از کارت های نام برده شده بر اساس نوع فعالیت و نیازهای تجاری متفاوت طراحی شده‌ اند تا بهترین پشتیبانی را از تجار و فعالان اقتصادی فراهم کنند.

دریافت کارت بازرگانی فوری تکسفیر
دریافت کارت بازرگانی فوری تکسفیر

کاربردهای کارت بازرگانی در تجارت بین‌ المللی چیست؟

در مقاله ” اخذ کارت بازرگانی فوری ثبت نام و استعلام آن ” خواندید که با دریافت کارت بازرگانی این امکان برای شما فراهم می شود که در دنیای تجارت بین الملل بتوانید کارهای اقتصادی متنوعی را انجام دهید. کاربردهای مختلف این کارت موجب شده است امور گمرکی و تجاری ساده تر شود. در اینجا به تعدادی از کاربردهای اخذ کارت های بازرگانی می پردازیم:

ثبت سفارش و ترخیص کالا: با دریافت کارت یازرگانی به صورتی فوری، شما می توانید سفارشات صادراتی خود را ثبت کنید و کالای خود را از گمرک ترخیص نمایید.

انجام حق‌ العمل‌ کاری گمرکی: اگر می خواهید در امور حقوقی و مالی مرتبط با واردات و صادرات کالا در گمرک شرکت کنید، کارت بازرگانی تهیه کنید.

صادرات کالاهای مجاز: با داشتن این کارت این امکان را دارید که کالای خود را به خارج از کشور صادر کنید و در بازار بین المللی سود ببرید.

ثبت علائم تجاری و برند های غیر فارسی: اگر می خواهید برندی ثبت کنید که غیرفارسی است و از آن در سطح بین المللی استفاده کنید، اخذ کارت بازرگانی از الزامات آن است.

همچنین، کارت بازرگانی به عنوان یک ابزار شناسایی و اطمینان در تجارت بین‌ المللی کاربرد دارد و به دیگر افراد و سازمان‌ ها نشان می‌ دهد که شما مجاز به انجام تجارت بین‌ المللی هستید و تاییدیه‌ های لازم را از گمرک و مقامات مربوطه گرفته اید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
برای مشاوره رایگان کلیک کنید