کارت بازرگانی اشخاص حقیقی
کارت بازرگانی اشخاص حقیقی چیست؟

کارت بازرگانی اشخاص حقیقی چیست؟ دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی به کسب و کار و شرکت شما کمک شایانی می‌کند و رسیدن به اهداف تجاری مختلف را برای شما ساده‌تر می‌کند. این کارت‌ها به منزله یک مجوز همیشگی برای تجارت خارجی محسوب می‌شوند. به همین خاطر دارندگان این کارت در بازه‌های زمانی و محدوده‌های مشخص شده قادر به تجارت برون مرزی خواهند بود و در چهارچوب قوانین موجود بدون محدودیت به صادرات و واردات می‌پردازند. دریافت این کارت‌ها شرایط به خصوصی دارد و در بازه‌های زمانی مشخصی انجام می‌گیرد. این قوانین در خصوص اداره گمرک جمهوری اسلامی مورد توجه قرار می‌گیرند و باید پیگیری شوند.

برای دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی به چه مدارکی نیاز داریم؟

در خصوص دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی، باید حتماً مدارک مورد نیاز در این حوزه را فراهم کنید. همچنین می‌توانید برای دریافت این کارت با در دست داشتن این مدارک به موسسه تک سفیر مراجعه کنید. در این بخش با برخی از الزامات مورد نیاز برای دریافت این کارت‌ها آشنا می‌شوید:

  • برای این منظور باید در دفاتر بازرگانی مربوطه ثبت نام کرده و اقدامات اولیه را در این ارگان انجام دهید. در این سازمان یک برگه اظهارنامه تکمیل می‌شود که در ادامه ضمیمه پرونده مورد نظر خواهد شد.
  • گواهی‌نامه‌های سو پیشینه که مربوط به حداکثر 6 ماه نیز ضمیمه این پرونده‌ها می‌شود.
  • فرم کارت‌های بازرگانی و عضویت نیز به این مدارک اضافه می‌شود.
  • اصل کارت ملی و کپی مدارک اصل شناسایی به صورت پشت‌رو در پرونده مورد نظر برای دریافت کارت‌های بازرگانی قرار می‌گیرد.
  • عکس‌های شش در چهار متقاضیان به صورت جدید و ساده و تمام رخ
  • کپی‌هایی از مدارک تحصیلی متقاضیان نیز در این خصوص حائز اهمیت خواهند بود.
  • برای دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی باید به حداقل سن مورد نیاز 23 سال نیز دقت داشته باشید و مدارک هویتی خود را برای تعیین سن و سال مجاز ارائه دهید.
  • کارت پایان خدمت برای آقایان و کپی‌های مربوط به آن نیز دریافت می‌شود.
  • گواهی‌های بانکی مربوط به حساب‌های جاری و حسن اعتبار بانکی متقاضیان در این خصوص مورد توجه قرار می‌گیرند.
  • ارائه اسنادی از اجاره نامه محل کسب کار یا سند ملک مورد نظر نیز الزامی خواهد بود.

مدرک تحصیلی مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی

برای اخذ و دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی، باید حتماً به مدارک تحصیلی مورد نیاز در این حوزه نیز دقت داشته باشید. حداقل مدرک دیپلم در این زمینه اهمیت زیادی دارد. در صورت نداشتن مدرک تحصیلی مرتبط باید از سوابق کاری خود در این زمینه استفاده کنید. کلیه افراد می‌توانند با داشتن 3 سال سابقه فعالیت تجاری معتبر و ارائه مدارک مربوط به آن از شرایط دریافت کارت‌های بازرگانی اشخاص حقیقی بهره‌مند شوند. به این ترتیب بسیاری از محدودیت‌های دریافت این کارت‌ها از بین می‌روند.

مدارک دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

مدارک دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

هزینه‌های دریافت کارت بازرگانی

در خصوص دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی باید به هزینه‌های مربوط به اخذ این کارت‌ها نیز دقت داشته باشید. این کارت‌ها با در نظر گرفتن شرایط شغلی و نوع کسب و کار شما صادر می‌شوند و هر یک هزینه‌های به خصوصی دارند. هزینه‌های مربوطه برای دریافت این کارت‌ها به اتاق بازرگانی پرداخت می‌شود. این هزینه‌ها در طول هر سال افزایش می‌یابند و برای هر یک از بخش بندی‌های مراحل تأیید کسب و کارها نرخ به خصوصی تعیین شده است. برای دریافت تأییدیه‌های اتاق بازرگانی باید هزینه‌های عضویت سالانه این سازمان را بپردازید. این هزینه‌ها در سال‌های اخیر به 1،450،000 رسیده‌اند.

برای بازدید از محل کسب و کار شما نیز هزینه 430 هزار تومان از مشاغل مختلف دریافت می‌شود. به همین جهت باید هزینه‌هایی به گروه دفاتر تجاری نیز بپردازید که در سال‌های اخیر به رقم 130 هزار تومان تغییر پیدا کرده است. اگر از خدمات برخی مؤسسات برای دریافت کارت‌های بازرگانی خود استفاده کنید، امکان کاهش این هزینه‌ها در طول هر سال وجود خواهد داشت. در این خصوص باید به دنبال یک مرکز معتبر بگردید.

هزینه‌های دریافت کارت بازرگانی

هزینه‌های دریافت کارت بازرگانی

انواع کارت‌های بازرگانی

برای دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی باید حتماً به انواع دسته بندی‌های این کارت‌ها دقت داشته باشید. شرایط دریافت هر یک از این کارت‌ها با هم متفاوت است و قوانین به خصوصی در این زمینه تصویب شده‌اند. برخی از انواع دسته بندی‌های این کارت‌ها را در این بخش مشاهده می‌کنید:

کارت‌های بازرگانی تجاری

یکی از اصلی‌ترین و متداول‌ترین دسته بندی‌های کارت‌های بازرگانی مدل‌های تجاری هستند که اصلی‌ترین نوع کارت‌ها در حوزه تجارت برون مرزی محسوب می‌شوند. شما می‌توانید با انجام مراحل نام برده شده به سادگی این کارت‌ها را دریافت کنید. صادرات و واردات و فرایند ترخیص کالا با وجود این کارت‌ها بسیار ساده‌تر انجام می‌گیرد.

کارت‌های بازرگانی موردی

اگر می‌خواهید تنها یک بار کار تجارت برون مرزی و خارجی را انجام دهید، باید حتماً از کارت‌های بازرگانی موردی استفاده کنید. این کارت‌ها تنها یک نوبت قابل استفاده خواهند بود. در صورتی که می‌خواهید تنها یک بار کالاهای مورد نیاز خود را از گمرک عبور دهید باید حتماً از کارت‌های موردی استفاده کنید. این کارت‌ها یک بار مصرف هستند و هزینه‌های دریافت و مراحل پیگیری آن‌ها متفاوت خواهند بود.

کارت‌های بازرگانی خدماتی

یکی دیگر از دسته بندی‌های کارت بازرگانی اشخاص حقیقی، کارت‌های مربوط به امور خدماتی در حوزه بازرگانی هستند. این کارت‌ها مخصوص برخی کسب و کارها و شرکت هستند که خدمات خود را به خارج از کشور صادر می‌کنند. روش‌های دریافت این کارت‌ها با کارت‌های صنعتی یکسان است و مراحل مشابهی دارند. در این زمینه هزینه‌های مشابهی برای دریافت کارت‌های خدماتی پرداخت خواهد شد.

کارت‌های شرکت‌های تعاونی

کارت‌های مربوط به شرکت‌های تعاونی برای پیشبرد اهداف این شرکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و از اتاق‌های تعاون اخذ می‌شوند. در این خصوص باید به قوانین مربوط به اتاق‌های تعاون و شرایط ارائه کارت‌های بازرگانی در این مراکز دقت داشته باشید.

نتیجه گیری

در این قسمت در خصوص ارائه و دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی نکاتی را بررسی کردیم. با بررسی این نکات می‌توانید در خصوص دریافت این کارت‌ها عملکرد بهتری داشته باشید. هر یک از این کارت‌ها اعتبار لازم برای تجارت‌های خارجی را در اختیار شرکت‌ها و کسب و کارها قرار می‌دهند. این کارت‌های بازرگانی در چند دسته بندی اساسی در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرند که برخی از آن‌ها را در این قسمت بررسی کردیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *