هزینه اخذ کارت بازرگانی چقدر است
هزینه اخذ کارت بازرگانی چقدر است: هزینه دریافت کارت بازرگانی به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید توسط تاجران یا بازرگانان مورد توجه قرار گیرد. برای اخذ کارت بازرگانی اولین گام این است که موسسه و شرکت خود را در اداره ثبت شرکت ها ثبت کنید. سپس پلمپ دفاتر را دریافت کنید. پس از انجام این مراحل، متقاضیان میتوانند به عضویت اتاق بازرگانی درآیند و از مزایای ویژه آن بهرهمند شوند. برای گرفتن کارت بازرگانی همه افراد چه حقیقی چه حقوقی باید هزینه های مربوط به فرم ها را دریافت کنند. همچنین اطلاعات تجاری خود را بهصورت دقیق و کامل در این فرمها وارد کرده و به اتاق بازرگانی تحویل دهند.
هزینه اخذ کارت بازرگانی چقدر است
برای دریافت کارت بازرگانی چقدر باید هزینه کرد؟ برای پاسخ به این سوال باید مدارک و مستندات مختلفی را ارئه کرد. کارت بازرگانی به افراد حقیقی و حقوقی این امکان را میدهد تا بتوانند فعالیتهای تجاری خود را در زمینه واردات و صادرات گسترش دهند. بر اساس ماده ۳ قانون صادرات و واردات، کلیه افراد حقیقی و حقوقی میتوانند با دریافت کارت بازرگانی، در حوزههای مختلف تجاری فعالیت نمایند. نوع فعالیتی که می خواهید انجام دهید، از جمله فعالیتهای تجاری، خدماتی، تولیدی یا وارداتی، میتواند بر قیمت اخذ کارت بازرگانی تاثیر گذار باشد.
از دیگر عوامل تاثیر گذار بر هزینه نهایی اخذ کارت بازرگانی، نوع کالایی است که قصد واردات آن را دارید. به همین علت نمی توان یک تعرفه ثباتبت و مشخص برای دریافت کارت بازرگانی مشخص کرد.
هزینههای مربوط به ثبتنام، دریافت زمان از اتاق بازرگانی، ثبتنام کد اقتصادی، دریافت دفاتر قانونی و حقالزحمهها نیز بهصورت جداگانه محاسبه میشود.
برای اطلاع دقیق از هزینههای دریافت کارت بازرگانی، بهتر است با مشاوران و کارشناسان تکسفیر تماس بگیرید.
چگونه هزینه دریافت کارت بازرگانی را به حداقل برسانیم؟
برای اینکه هزینه های ناشی از اخذ کارت باززرگانی را کاهش دهید، باید به شرایط و ضوابط تعیین شده توسط اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران توجه نمایید. هزینههای مرتبط با دریافت این کارت برای هر شخص حقیقی و حقوقی متفاوت است.
هر شخصی که کار تجارت انجام می دهد برای انجام تجارت به کارت بازرگانی نیاز دارد. بدون دریافت کارت بازرگانی نمی توانید هیچ گونه فعالیت تجاری انجام دهید. تعرفه کارت برای هر شخص بسته به نوع کارت، میزان سرمایه و نوع فعالیت آن میتواند متفاوت باشد.
اغلب شرکت ها برای انجام فعالیتهای تجاری خود باید کارت بازرگانی را دریافت نمایند. برای این منظو، اولین قدم در توسعه یک کسبوکار، اخذ کارت بازرگانی است. اگرچه دریافت این کارت ممکن است با هزینههای قابل توجهی همراه باشد، اما میتوان با ثبت موسسه تجاری در دفتر ثبت تجاری و عضویت در اتاق بازرگانی محل خود، این هزینهها را به حداقل رساند.
مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی حقیقی
برای گرفتن کارت بازرگانی نیاز دارید مدارک مورد نظر را آماده کنید و سپس برای دریافت کارت اقدام نمایید. مدارک لازم برای افراد حقیقی عبارتند از:
- مدارک شناسایی فرد متقاضی.
- حداقل سن ۲۱ سال.
- کد پستی متقاضی.
- مدرک تحصیلی مرتبط با تجارت یا سابقه فعالیت تجاری به مدت سه سال.
- شرکت در کلاسهای آموزشی اتاق بازرگانی برای آشنایی با قوانین گمرک.
- عدم اشتغال رسمی به عنوان کارمند دولت.
- مدارک معتبر برای اثبات تمکن مالی.
- ارائه تعهد کتبی مبنی بر عدم سوءاستفاده از کارت.
- ارائه تعهد کتبی در راستای پایبندی به سیاستهای تجاری دولت.
- گواهی عدم سوء پیشینه که نباید بیش از ۶ ماه از زمان صدور آن گذشته باشد.
مدارک دریافت کارت بازرگانی شرکت ها
برای اخذ کارت بازرگانی شرکت ها یا اشخاص حقوقی، علاوه بر مدارکی که در بالا گفته شده، باید شرکت بازرگانی ثبت شود. سپس برای آن کد اقتصادی و اظهارنامه ثبت شده در دفاتر بازرگانی دریافت گردد.
لازم به ذکر است که باید اثبات کنید که شرکت شما ورشکسته نیست و سابقه فعالیت مفید در زمینه اقتصادی و تجاری دارد. ارائه سند مالکیت یا اجارهنامه برای محل کار و زندگی نیز الزامی است. علاوه بر این، باید گواهی معتبر بانکی برای موجودی حساب جاری شرکت ارائه دهید تا تمکن مالی شرکت به اثبات برسد.
نکته : در حال حاضر، شرایط داشتن کارت پایان خدمت و محل فعالیت اداری تجاری حذف شده و شرایط برای درخواست کارت بازرگانی آسانتر شده است.
تمدید کارت بازرگانی
اعتبار کارت بازرگانی یک ساله است. پس از سپری شدن این مدت برای ادامه فعالیت باید ان را تمدید کنید. برای تمدید کارت بازرگانی، باید مجدداً از طریق سامانه جامع تجارت اقدام کرده و با نام کاربری و کلمه عبور خود وارد سامانه شوید.
چنانچه مدارک شما تایید شوند و سوءپیشینه، تخلف تجاری یا چک برگشتی نداشته باشید، درخواست شما توسط کارشناس تایید میشود.
پس از اینکه هزینه بازرسی را پرداخت کردید، بازرس مربوط به محل کسبوکار شما مراجعه می کند و پس از تایید وضعیت، گزارش خود را در سامانه ثبت میکند و کارت شما تمدید میشود. اعتبار کارت بزارگانی شما مجدداً به مدت یک سال خواهد بود و پس از آن، باید همین مراحل را برای سال های بعدی نیز تکرار کنید.
این کارت در واقع مجوزی است که به افراد حقیقی یا حقوقی امکان میدهد تا در زمینه واردات و صادرات فعالیت کنند. در برخی موارد، ممکن است نیاز به ابطال کارت بازرگانی داشته باشید. برای مشاوره بیشتر، میتوانید با موسسات ثبتی معتبر مانند ثبت محک و یا موسسه ثبت تکسفیر تماس بگیرید.
تجارت با استفاده از این کارت میتواند شامل فرآیندهایی از جمله ثبت سفارش، ترخیص کالا، حقالعملکاری و صادرات کالاهای مجاز باشد. تنها افرادی که دارای کارت بازرگانی هستند، میتوانند این فعالیتها را انجام دهند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.