با اخذ کارت بازرگانی هوشمند چه کار می توان کرد
با اخذ کارت بازرگانی هوشمند چه کار می توان کرد

با اخذ کارت بازرگانی هوشمند چه کار می توان کرد: کارت هوشمند بازرگانی، نوعی مجوز است که افراد حقیقی و حقوقی می توانند به کمک این کارت هوشمند فعالیت های تجاری و بین المللی مانند صادرات و واردات، ترخیص کالا انجام دهند. این کارت مانند یک شناسنامه تجاری شرکت یا فرد است که به وسیله آن امکان دسترسی به خدمات و فرصت های تجاری را فراهم کند. در ادامه این مقاله به کاربرد این کارت هوشمند و همچنین معایب آن می پردازیم.

با اخذ کارت بازرگانی هوشمند چه کار می توان کرد

با استفاده از این کارت بازرگانی هوشمند، فرآیند های گمرکی به طور سریع و الکترونیکی انجام می شود و همچنین باعث صرفه جویی در وقت و کاهش هزینه های ترخیص کالا نیز می شود. کارت هوشمند بازرگانی، نشان دهنده اعتبار صلاحیت تجاری یک فرد و یا یک شرکت است که باعث ایجاد روابط قوی و گسترده تری در تجارت با شرکت های خارجی می شود و همچنین با داشتن این کارت هوشمند دسترسی به بازار های جهانی برای شما فراهم می شود. با استفاده از کارت هوشمند بازرگانی، از بروز ریسک های تجاری و مشکلات احتمالی می توان جلوگیری کرد. این نوع کارت هوشمند، سبب دریافت تسهیلات بانکی و فعالیت های تجاری بین المللی می شود.

کارت هوشمند بازرگانی چه کاربردی دارد؟

با داشتن یک کارت هوشمند بارزگانی، به راحتی می توانید کالاهای خارجی را به کشور های مختلف صادر کنید و همچنین به شما این امکان را می دهد که کالا های مورد نیاز کشور های مختلف دیگر هم وارد کنید. در هنگام ترخیص کالا در گمرک با استفاده از یک کارت هوشمند بازرگانی، فرایند ترخیص کالا به صورت کاملا هوشمند و الکترونیکی انجام می گردد.

از دیگر کاربرد های کارت هوشمند بازرگانی می توان به ثبت سفارش واردات و صادرات به صورت الکترونیکی و هوشمند اشاره کرد که با انجام این کار در وقت صرفه جویی می شود. افرادی که دارای کارت هوشمند هستند، امکان صدور ویزای تجاری برای آن ها فراهم می گردد. صدور گواهی از جمله کاربرد های دیگر کارت هوشمند است که به کمک این گواهی می توان مبدا کالا را تعیین کند و از ترجیحات تجاری بین کشورها استفاده کرد. انجام مبادلات تجاری گسترده بین المللی با داشتن کارت هوشمند بازرگانی امکان پذیر است.

اخذ کارت بازرگانی هوشمند تکسفیر

اخذ کارت بازرگانی هوشمند تکسفیر

دارندگان کارت هوشمند بازرگانی، می توانند از خدمات و امکانات اتاق بازرگانی نیز بهره مند شوند. یکی دیگر از کاربرد های این کارت هوشمند می توان به ثبت برند های خارجی و علائم تجاری اشاره کرد. به این صورت که با استفاده از این کارت، افراد و شرکت ها می توانند برند های خارجی و علائم تجاری را در ایران ثبت کنند. به دلیل هوشمند بودن سیستم گمرکی، مراحل کاغذ بازی از بین رفته و کار های به صورت پیشرفته انجام می شوند.

مزایای کلی استفاده از کارت هوشمند بازرگانی

امور تجاری سریع تر و به صورت هوشمند انجام می شود و همچنین باعث افزایش بهره وری در فعالیت های تجاری می شود. از دیگر مزایای این کارت دسترسی آسان به اطلاعات بازار های جهانی است. با داشتن کارت هوشمند بازرگانی، فساد کاهش و هزینه های مربوط به ترخیص کالا و بقیه امور تجاری کاهش می یابد.

معایب استفاده از کارت هوشمند بازرگانی

همانطور که در مطالب بالا خوانید، کارت هوشمند بازرگانی دارای مزایای فراوانی است اما این مزایای دلیل بر بی نقص بودن این کارت نمی شود. در ادامه به معایب کارت هوشمند بازرگانی می پردازیم.

هزینه های جاری و اولیه:

هزینه اولیه صدور کارت هوشمند بازرگانی، شاید برای کسب و کار های کوچک دشوار باشد و همچنین تمدید سالانه این کارت های هوشمند و نگهداری آن، هزینه های زیادی را به همراه دارد.

محدودیت های قانونی و مقرراتی:

یکی دیگر از معایب این کارت ها، تغییر قوانین و مقررات تجارت های خارجی است که همیشه در حال تغییر است و ممکن است باعث چالش های زیادی برای افراد شود. از دیگر مشکلات می توان به محدودیت های صادرات و واردات اشاره کرد. برخی از کالا ها شامل این محدودیت ها می شوند.

مسئولیت های قانونی:

افراد یا شرکت هایی که از کارت هوشمند بازرگانی استفاده می کنند، درصورت انجام تخلفات مسئولیت های قانونی که فعالیت های تجاری آن ها را در بر میگیرد، بر عهده دارند.

خطرات امنیتی:

در صورت رعایت نکردن اصول امنیتی، اطلاعات موجود در کارت هوشمند بازرگانی ممکن است هک و منجربه سوء استفاده از اطلاعات و  شما شود. توجه داشته باشید که افراد سودجو می توانند از کارت هوشمند بازرگانی شما کلاهبرداری کنند، پس یه درستی از اصول امنیتی این کارت استفاده کنید تا دچار این خطرات زیان آور نشوید.

پیچیدگی های امنیتی:

به علت پیچیدگی در فناوری و انجام الکترونیکی کار های گمرکی و تجاری ممکن است که برای افرادی که سواد کافی ندارد مشکل ساز باشد و نتوانند به درستی از این امکانات استفاده کنند.

وابستگی به زیر ساخت های فنی:

یکی از دلایل توقف های گمرکی می توان به اختلال در عملکرد گمرکی اشاره کرد. این اختلال ها می تواند باث توقف فعالیت های تجاری شود.

محدودیت جغرافیایی: برخی مناطق به علت در دسترس نبودن خدمات الکترونیکی و استفاده از کارت هوشمند بازرگانی دچار مشکلاتی شود.

مراحل دریافت کارت بازرگانی هوشمند

مراحل دریافت کارت بازرگانی هوشمند

مراحل گرفتن کارت بازرگانی هوشمند

مرحله یک: در این مرحله ابتدا باید وارد سامانه یکپارچه سازی کارت هوشمند بازرگانی شوید.

مرحله دوم: فرم درخاست کارت را فرم کرده و سپس مدارک مورد نیاز را آماده و ارائه دهید.

مرحله سوم: اطلاعات مورد نیاز خودتان و شرکت تان را وارد کنید و نوع فعالیت شرکت نیز ذکر کنید.

مرحله چهارم: سازمان های مربوطه باید صلاحیت متقاضی را بررسی و تایید می کنند.

مرحله پنجم: پس از تایید صلاحیت و بررسی مدارک شما، باید هزینه های مربوط به صدور کارت هوشمند بازرگانی را کامل پرداخت کنید. هزینه های مرتبط توسط درگاه های الکترونیکی پرداخت می شود.

مرحله ششم: در صورتی که مراحل را به درستی و با موفقیت انجام دادید، کارت هوشمند بازرگانی به آدرسی که ارائه داده بودید ارسال خواهد شد.

سخن پایانی

کارت هوشمند بازرگانی، یک کارت قدرتمند برای صادرات و واردات و همچنین انجام امور تجاری خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. این کارت دارای مزایای بسیاری است و فرایند های تجاری و گمرکی به صورت الکترونیک و هوشمند انجام می گردد. گرفتن کارت بازرگانی می تواند برای شخصی که با این پروسه آشنایی ندارد می تواند زمان بر و پیچیده باشد. با مشاوره با کارشناسان ثبتی تکسفیر می توانید این پروسه را ساده تر طی کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *